home follow Extra
Hello Sunshine
Thursday, November 22, 2012 @ 12:35 AM | 0 notes


Hi Assalamualaikum *waving Yeay it's holiday. Nah it's boring. I wanna go school. Holiday tahun ni aku sangat busy. Well... Taklah busy sangat. But yeah aku busy. 

Heh. Awal cuti dah kena datang kelas lesen dgn Asila and Aten. 6 jam kena dengar ceramah dalam air cond. Ya Allah. Its suffering me. Then another day kena ambik undang - undang. Yeay LULUS. Haha Heaven gila je rasa. Kalau gagal memang ahh menangis tak berlagu aku. Then haritu pergi kelas pratikal pulak. Hhaha that was my embrassing day. Salah jalan lah, motor jatuh lah. Haha sampai terseliuh bahu kay. Lol me. Lepas ni nak tunggu lesen L keluar pulak. Then kena datang kelas 8Jam and QTI then test JPJ. Look. Im busy ait? I know right.

Well. This is the first time lah Holiday aku padat dgn aktiviti. Banyak lagi nak kena buat ni. Nak hang dgn my bebi nana, qieba. Nak sleepover dgn diorang. Then Asha maybe dtg lagi. And of course aku nk spentime dgn Asha jugak. Holiday dgn family pun belum lagi. Padatnya aktiviti aku .___. Then tau tau sekolah dah bukak. Wahh. That is what really i want. I wanna hug my classmate and teacher yeah. And next year Im without you Azrul. Uhm. Well... bye.






i wanna feel your love

Yaya, 16. Malaysian. Want to know more about me just add me up.

Website: TwitterFacebookTumblr


archives
· June 2012
· July 2012
· August 2012
· September 2012
· October 2012
· November 2012