home follow Extra
Im Back
Wednesday, June 20, 2012 @ 6:19 AM | 0 notes

Assalamualaikum


First entry for this June and Hi. I hate this feeling. Feeling lazy and boring ._. Hate it. Dah lama gila weh tak update blog. Banyak cerita aku sepanjang Mei and June ni. Start from Asha datang then kitorang buat BBQ dekat rumah Ezza. Aku sleepover kat rumah Ezza sambil tengok Running man. That the first time aku tengok Running man and start dari situ aku kenal Monday Couple, Gary, Girrafe, Grasshopper and ramai lagi. OMO :O That's was really awesome k. Diorang sangat kelakar.



K then kitorang tengok Mblaq Hello Baby dan aku tertidur dan diorang tak kejutkan aku time part yang aku suruh. Why wehh ._. Then taksangka pulak asha nak stay lagi seminggu dekat sini and locationnya rumah aku. Mula-mula tu memang terasa awkward gila but lelama dah okay. Still ingat lagi Asha salah letak beg dia time dia nak balik kelantan haritu. And she's crying time nak masuk bas. Kitorang semua speechless gila time tu :/

Then, story aku salah faham dengan kerash ._. Idk why aku marah gila dekat dia sebab dia delete mention kitorang kat twitter. Aku terasa dia nak mengelak dari aku. Since that aku terfikir mula nak lupakan dia. Sakai kan aku ._. Aku tau, dah diam T_T  Since abah taknak bayar broadband, aku dah taktau menahu tentang dia lagi cuti sekolah haritu ._. Then asila text dia kata kerash rindu aku and idk why aku takrasa apa2. Then bila broadband aku dah elok, aku check inbox pacebook. Dia wish Birthday aku. :O Ayat dia macam dia appreciate sangat aku. And sejak tu, aku dah takmarah dia lagi :) Dia dah lembutkan hatimaku.

And now, I was able breathe easier. Result peperiksaan pertengahan aku dah keluar. Ya, meningkat. Tapi bukan dengan cara yang baik aku jawab paper haritu. Ye, aku tau dia rasa tak adil. And ye, aku menyesal.
Alhamdulillah, mama dah tau dan mama tak marah. But mom. Still sorry :/ Im lying. Ahhhh, forget it. Past is past.

They was Awesome

Okay cukup dulu. Aku dah takde idea dah ni. Jumpa sebulan lagi. Yeah, sebulan lagi aku update blog.

i wanna feel your love

Yaya, 16. Malaysian. Want to know more about me just add me up.

Website: TwitterFacebookTumblr


archives
· June 2012
· July 2012
· August 2012
· September 2012
· October 2012
· November 2012