home follow Extra
Last Day
Wednesday, August 15, 2012 @ 12:14 AM | 0 notes

Assalamualaikum


Nampak tak muka excited nak cuti tu? Lol So ~ Harini last aku sekolah and after this aku akan cuti raya for a long long day.. Tak excited nya nak raya woiii T_T

Pagi tadi datang sekolah dengan penuh excitednya sebab cikgu kata ada majlis restu and perpisahan Ustaz Shahrul. Aku bawak buku lepas rehat je sebab ingat majlis tu before rehat. Sekali, lepas rehat ~ Kann, satu hal pulak belajar takde buku.*Dah biasa actually. Time Bm pulak cikgu tak masuk sebab sibuk jaga uptown dia. Haha lol. Arab pun tak belajar jugak~ Sebab apa tak tau dan malas nak ambik tau.

After that Cikgu Anita panggil semua turun assembly and aku tunggu Sharil sebab nak bagi amanah. Cewahhh ~~ Amanah apa? Cuma Sharil dan Ajk ajk berkenaan je yang tau. Hahahaha lol ayat aku .___. Then salam salam cikgu and so on ~~~ Time nak wish dekat Ustaz, akak akak Ibnusina kerumun ustaz. Haihh~ Disturbing betul .___. Then wish raya kat member.... Diorang menangis. Bencinya~ kan aku dah termenangis sekali. Tsk tsk :/

Balik time ~ Hmm. Sharil ni .___. Tak bagus nye perangai buat macam tu. Hahahaha lol. Ezza pun sama. Dah pandai tunding tunding jari kat aku. Sigh. Nasib baik Is lambai tadi. Hahahaha. Gediknya woii ._.Haha k enough~

So....Selamat Hari Raya ~~





No Idea :/
Monday, August 13, 2012 @ 2:04 PM | 0 notes


Gambar ni actually takde kena mengena dengan benda yang aku nak post harini. Apa yang aku nak post harini pun aku dah tak ingat .___. Nampak tak permainan dia tu?! Sigh. Aku nak post apa tadi? Kenapa aku lupa secara tiba-tiba ni. Subahanallah ~ Serious ni aku masih tak ingat apa apa. Okay. Lupakan lah benda tu.

Since aku tak ingat nak post apa ~ Hmm. Aku nak ingat jugak apa yang aku nak post tadi !!! Okay giveup .___. See. Aku nampak macam orang futus fius kan? Lololol Maaf. Aku memang selalu macam ni. *Garugarudagu*

Hmm ~~ Tetiba teringat Ustaz Shahrul tadi. Wuu wuu :/ Aku menangis la tadi. Afiq la ni.... Sweet sangat dengan ustaz. Sedih kitorang. *Bukan aku sorang je kan yang sedih? Even ustaz tak pernah ajar kelas aku, terasa gila kot ustaz nak pergi dah. Actually aku memang nak sangat ustaz ajar kelas aku. Untunglah budak Sain yang dapat *fliptable*

Then ustaz suruh kitorang doakan Afiq dapat jadi Best student for SPM this year. For sure aku doakan Afiq but I've a faith that Is will be the best student for spm nanti. Idk why bt im sure that semua orang setuju dengan aku since prestasi Is lebih better dari Afiq. Kann? Hahahaha lol. Aku bukan nak memuji Is ke hape bt memang betul kan... Bt for Afiq .. Good luck ! Semua benda boleh jadi kan. Tak mustahil Afiq boleh jadi best student for spm this year kan? Beza diorang bukan jauh mana pun, cuma Is tak ambik subject agama macam Afiq je. Seronok tengok persaingan sihat diorang ni. *diorang ni bersaing ke tak sebenarnya ?!

Since aku dah tak ingat langsung apa benda yang aku nak post tadi....Better aku stop sebelum macam macam benda aku melalut kat sini. Bye ~~ 
Is ~ I really have faith that you'll be the best spm's student this year. I really mean it. Good Luck dear you ~~

Fever
Sunday, August 12, 2012 @ 7:11 AM | 0 notes

Assalamualaikum


Harini aku demam and pening kepala. Sigh. Letihnya ~~  Homework tak siap lagi bt still lagi nak update blog. Aku tak tau asal aku nak sangat nak update blog even takde benda nak cerita ._.


Me with Inayah. We're cute. Lol

So~ How preparation raya korang? Dah siap? K untunglahh ~~ Aku banyak lagi benda nak beli. Act aku memang tak suka nak shopping raya ni .__. Penat kaki berjalan , beli nya tak pun. Dapat penat je .__. Dulu time zaman muda-muda kemain excited nak shopping raya. Sekarang ni aku rasa lebih rela pakai baju raya tahun tahun lepas dari aku shopping. Lololol. Kalau dulu, sehari suntuk shopping pun tak kisah. Sekarang? Ya Allah :/ Sejam berjalan je dah naik kejang otot kaki. K over pulak cerita aku kan. K that's all. Weeee ~

Enam hari berturut-turut aku mimpi Is .___. Aku rindu dia.

i wanna feel your love

Yaya, 16. Malaysian. Want to know more about me just add me up.

Website: TwitterFacebookTumblr


archives
· June 2012
· July 2012
· August 2012
· September 2012
· October 2012
· November 2012