home follow Extra
Saturday, July 28, 2012 @ 6:45 AM | 0 notes


Dear you~ I miss you right now. I really miss you. I miss our memories and I do, I miss everything about you. Sometimes I feel you are to far from me.


Im tired missing you. Im tired thinking of you~
Bt I do~ I love you sho much.

Tuesday, July 24, 2012 @ 12:37 AM | 0 notes

Assalamualaikum


Alhamdulillah. Just got back from school and rushly attack my Pc to update. Yeah, that's so me. Haha buruk betul aku speaking ._. Maaf.

Harini aku sekolah seperti biasa. Eh, tak. Bukan seperti biasa sebab harini aku tak makan dekat sekolah. Lol Ya, untuk sebulan ni aku takkan makan dekat sekolah. So~ Harini aku takpergi sekolah dengan Ezza dan aku sampai awal sikit dari dia. Haha. Bangga kejap. Duduk dekat tapak perhimpunan then baca buku, cikgu cakap2 dan baca doa then masuk kelas. Eh, not kelas. Its a LAB.

I miss classroom moment sho much.

Masuk lab belajar English and macam biasa teacher complain lagi kitorang. Ni lah kitorang teacher. Teacher kena terima kitorang seadanya ._. Jangan asek nak komen komen pasal kitorang je. Penat telinga kitorang k. Harap maklum. Then belajar Bm. Cikgu mintak kitorang berubah. Dia kata kitorang LEMAU T_T Satu hari nanti kitorang akan jadi rangup cikgu. So jangan risau. Cikgu cerita dia bawak cikgu chemist sekolah aku dekat sekolah anak dia kat seremban. Diorang belajar chemist 4 jam. Bayangkan~ Kalau aku kepala dah cecah lantai kot ._. Lol

Syariah tak belajar sebab kitorang kena buat tadarus dekat surau. Aku, kiera, dayah kena baca juzuk 22,23,24. Bila baca tu hati rasa tenang sangat and rasa macam dosa kita macam semua dah dihapuskan. Hmm, bt in fact dosa aku masih banyak lagi. After that budak lelaki semua datang surau nak solat duha and aku pg basuh muka. Keluar dari tempat wuduk tu, nampak kerash. K dia sengih dan comel. Muka dia nampak fresh. Haha. Banyak kali aku pandang, dan banyak kali dia sengih. kesian Ezza tak terlayan. Maaf Ezza.

Masuk Lab balik belajar Arab. Bt aku kat belakang baca novel XD Maaf ustazah. Bila ustazah soal, amekau terpinga-pinga. Nasib baik tak kena marah T_T Then belajar chemist and dapat paper. Lol result aku. Then last subject, Add Math pun dapat paper. Its like WHATTTT? Tu je markah aku. Imagine k aku tak pernah dapat result sesikit tu dan kalini aku dapat ._____. 


Act aku takdelah sedih mana. Aku tau Add math aku tak boleh nak score. Just Shock ._. Aku cuma malu je kalau tetiba si crush comel aku tu pergi check result aku dekat saps. Then dia tengok result aku macam tu. Nanti dia fikir apa pulak. Kalau dia tengok then dia nak ajar aku takpe ahh. Bt mana sempat dia nak ajar aku. Dengan dia sibuk study trial dia dah dekat ...Dengan nak ajar aku lagi. Better takyah kot. Aku taknak ganggu pelajaran dia. Kesian dia nanti.

Lepas dapat paper cikgu denda kitorang yang dapat markah macam kfhrypwkc kena buat lima soalan Simultaneous equation .___. Dah la bab tu yang aku tak berapa nak faham. Sedih gila. Untunglah Ezza tak jwab exam. Tsk :/ Maca mana lah SPM aku next year kan. Hmm seram.

Nak drop paper Add Math ._. But no, nak masuk matrik. Mesti berjuang demi matrikulasi. Lol

Sunday, July 22, 2012 @ 8:27 AM | 0 notes

Assalamualaikum


K blog aku dah lain and bukan aku yang edit. So thank to shaa yang dah terlalu rajin editkan blog aku. Seriously aku taktau nak post pasal apa ni ._. Hmm. Otak aku blank wehh. Hmm Hmm. Macam takde life je aku ni. Lol

He is superb awesome act.

Okay. Aku betul betul takde idea. So~ Bye

i wanna feel your love

Yaya, 16. Malaysian. Want to know more about me just add me up.

Website: TwitterFacebookTumblr


archives
· June 2012
· July 2012
· August 2012
· September 2012
· October 2012
· November 2012