home follow Extra
Fate ~
Saturday, September 29, 2012 @ 9:53 PM | 0 notes


Nowadays... Aku selalu sangat fikir pasal kehidupan aku. Idk why but it happens to me every single day. I've been thinking too much and almost burst into tears :'( Bila teringat diri aku yang dulu ~ Its was so so annoying. Why I am like that? Now ~ Aku dah 16 and Im supposed to be "matang" in everything. Im trying to be good. Bt it's hard. Aku dah cuba. Its really really hard for me :'( I think i need someone on this but who? Takde siapa boleh tolong aku kecuali diri aku sendiri. Myself! And of course from HIM. Pencipta aku. 

It's all my fault. Aku nak berubah but aku belum cukup mampu. Aku tak kuat lagi untuk tu. Sebab ~ Aku tak jaga hubungan aku dgn Allah. Aku leka ~ Yes. Im always like that. Im scared enough dgn apa yg dah aku buat. Bt aku cepat terleka. Yeah, that was the bad side of me. Aku sepatutnya besyukur lepas semua benda yang pernah aku buat dkat dunia ni, Allah masih bagi aku peluang untuk hidup dkat dunia yg dia pinjamkan ni. Allah masih bagi aku bernafas. Aku sepatutnya sedar ~ Kalau Allah dah tarik semua tu nanti... It will be nothing.


I've to change everthing ~ I must. Ya Allah ~ Bantulah hambamu dalam menghadapi segala dugaan ini :(

i wanna feel your love

Yaya, 16. Malaysian. Want to know more about me just add me up.

Website: TwitterFacebookTumblr


archives
· June 2012
· July 2012
· August 2012
· September 2012
· October 2012
· November 2012